My Insta

Instagram

Thursday, October 1

Cerita Raya Lagi...

Seminggu sudah kita beraya... kebanyakan saudara-mara, teman2, kenalan sudah balik dari kampung masing-masing. On that Monday, kami berpakat nak serbu rumah kenalan2 terdekat.


Lepas Zohor lebih kurang pukul 2:30, kami ke rumah Azidah @SBCR. Kata Azi (tudung biru), dia tak buat open-house this year, so datanglah bila-bila masa. Dalam pada kata tak buat open house, dia sediakan juga mihun & mee sup untuk kami berlima. Memandangkan aku dan Nadia (tudung putih) yang sampai dulu, kami pun mulalah bersantap. Then, Wan (baju merah) & Yani (tudung coklat) pula sampai. And as usual, Kak K (baju putih) was the last to arrive.


Then, we all ke rumah Nadia pulak @Anggerik. Kami dihidangkan biskut raya dan kek. Memandangkan 'mak buyung' ni tak larat, itupun dah kira okey sangat2 sebab we all understand keadaan dia.

The next day, we all ke rumah Kak K. Tapi aku tertinggal camera @rumah. Kak K hidangkan nasi impit, kuah kacang, mee jawa, rendang daging... hmmm, yummy!

This coming weekend, Wan buat open house. Hopefully camera tak tertinggal lagi. Open-house Yani TBA (to be annouced)!

Apa-apapun, kami seronok dapat beraya bersama. Geng, jangan lupa my open-house, okay?


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...