My Insta

Instagram

Tuesday, November 11

It's how we see it


Last Saturday, I was determined to do my weekend joging @tasik ttwangsa. Selalunya every sat or sun morning, aku & hubby akan joging sekitar SU aje. This time, terasa nak tukar angin pulak. Tasik ttwangsa memang fav spot aku utk riadah family. Most important, tempatnya jauh dari tempat adegan couple2 yg menyakitkan mata!


Actually dah lama aku tak datang sini, last aku ke sini, CNY awal tahun ari tu, almost 11 mths. Within that 11 mnths, banyak betul perubahan yg ketara. First of all, Eye On Msia dah tak ada. Tempat tu macam hilang seri. Kosong! Playground makin besar which is good! Look-out point utk parents observe anak2 bermain, makin luas. Anak2 pun bebas nak explore playground tu.

Eh, pakai jersi Chelsea, tapi pegang badminton?

2 comments:

Anonymous said...

Yanti, eye on malaysia dah pindah ke melaka. I tak sempat nak naik di KL, insyaAllah ke Melaka ...

~ Fizah

Yanti Arshad said...

i dah pernah naik sekali masa kat KL, so tak berminat lagi nak naik yg kat melaka sebab GAYAT! hubby ajak naik S'pore Flyer... hmmm... kena fikir seribu kali dulu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...