My Insta

Instagram

Saturday, October 18

Al-Fatihah....

Insan yang pernah berkongsi gelak ketawa, suka-duka, kini telah pergi buat selamanya. Kali terakhir aku jumpa arwah ... masa di IJN, CNY day, early this year. Time tu keadaannya dah teruk juga. Tapi yg ralatnya, aku jumpa arwah tak sampai 10 minit. Arwah kena buat dialisis for 2 hours... Sayu juga hati bila tengok arwah dalam keadaan macam tu. Apa taknya, dulu arwah periang, suka buat joke, mengusik, menyakat aku. In fact, masa aku datang visit dia tu pun, dia masih sempat menyakat aku, itulah arwah Sudiro...

Semoga arwah di tempatkan bersama orang-orang beriman dan bertaqwa, Al Fatihah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...