My Insta

Instagram

Wednesday, November 19

check-up result

Belated entry!


"The person who does not find time for exercise, may have to find time for illness", the saying goes. 

Finally aku berjaya curi masa utk buat medical checkup dan inilah keputusannya. Alhamdulillah, syukur. Berbaloi! Bersenam, eat well, be patient and your body will reward you, trust me! Frankly speaking, sekarang nie aku  taklah berdiet sangat, aku makan ikut matlamat aku...matlamat nak sihat. So makan pun yg sihat2 jer lah. Tapi ada masanya, aku bedal jugak apa yg tekak aku teragak nak makan, then bila jarum penimbang berinjak ke atas, pandai2 lah, kan? Pandai makan, pandai tanggung! 

Tapi aku lebih suka cara macam tu, not too restricted. Setiap orang  pilih cara yg berbeza utk stay healthy. I've choose mine and I'm one happy being!


Click HERE to find out my fat to fit journey.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...