My Insta

Instagram

Wednesday, August 20

Rindu Awak 200%

Lately nie macam2 kerinduan bertandang,
especially perkara2 yg melibatkan hati dan perasaan.



ekceli citer nie aku follow first 2 episod jer. why? no reason. lebih kurang 3 minggu aku tinggalkan. then tiba2 satu awal pagi, aku tak boleh tidur. aku pun on TV3 dan ada drama nie.  Time tu episod 9. Aku pun layan. Eh, macam best jer, macam nak follow jer. the next day, aku terus bukak TonTon and habiskan dari episod 10-21. Pergh!!!! Marathon giler. Ini sume gara2 penangan Zul Ariffin yg hensem tu. Ari tu Amar, sekarang Zul pulak. Alahai handsome boy, look at what you have done to me now! you make me become an avid follower. Tapi i sukee....







2 comments:

Sofu Hashim said...

Follow jgn x follow..che siap follow ig dia lagi hahaha...

Yanti Arshad said...

me too sofu... harus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...