My Insta

Instagram

Monday, July 29

give up or let go?


There is a big difference between giving up and letting go. Giving up means selling yourself short. It means allowing fear and struggle to limit your opportunities and keep you stuck. Letting go means freeing yourself from something that is no longer serving you. It means removing toxic people and belief systems from your life so that you can make room for relationships and ideas that are conducive to your well being and happiness.

Giving up reduces your life. Letting go expands it.
Giving up is imprisoning. Letting go is liberation.
Giving up is self-defeat. Letting go is self-care.

So the next time you make the decision to release something or someone that is stifling your happiness and growth, and a person has the audacity to accuse you of giving up or being weak, remind yourself of the difference. Remind yourself that you don’t need anyone’s permission or approval to live your life in the way that feels right. No one has the authority to tell you who to be or how to live. No one gets to decide what your life should look like or who should be a part of it. No one, but you.


Giving up doesn't always mean you're weak, sometimes it means that you are strong enough to let go. Letting go someone dear to you, is hard. But holding on someone who doesn't even feel the same, is much harder. Sometimes, we just need a lil' bit of alone time to clear our head, to choose to give up or to let go.... 






Tuesday, July 16

Marhaban Ya Ramadan

Marhaban Ya Ramadan... bermaksud Selamat Datang Ramadan. Hari ni dah masuk seminggu puasa. Waktu inilah hotel2, restoran2 busy dengan promotion bufet ramadan memasing. Ada yang mahal, ada yang sederhana mahal dan definitely tak ada yang murah. Ahaks! Bagi kami sekeluarga, berbuka puasa di luar ni dah jadi acara wajib tiap kali ramadan tiba, memadai hanya dengan sekali sepanjang ramadan. Bukan tujuan nak membazir atau nak show-off, tapi sekali-sekala bawa anak2 berbuka di luar, seronok juga. Normally kami akan pergi ke bufet2 yg suit dengan bajet kami...tak nak membazir. 

Kat sini aku nak share tempat2 berbuka yang kami pernah pergi. uols boleh klik di setiap nama lokasi untuk tahu cerita di sebaliknya atau untuk dapatkan info. 









*bufet di sini aku bagi 10/10 bintang,
sebab sangat puas hati, sedap, tempat pun selesa.
This was the best buffet ramadan ever for us.* 


2007: Hotel Intekma, Shah Alam. *tapi tak ada pic...huhu*

Itulah kisahnya...selama 29 hari ramadan, apa salahnya kalau sehari tu kita gunakan untuk beriftar di luar bersama keluarga, kan? Asalkan bajet tak lari. Tapi saya yakin dengan janji Allah iaitu "Sedekah takkan jadikan kita miskin." Jadi, sedekahlah dalam apa bentuk sekali pun. Bukan sahaja dalam bentuk wang ringgit dan harta benda tetapi dalam bentuk makanan juga, apatah lagi kalau kita bersedekah untuk ahli keluarga kita kerana bersedekah mendatangkan berkat dan rezeki. InsyaAllah. Kepada semua, selamat menjalani ibadah puasa. 











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...