My Insta

Instagram

Monday, April 29

photo-shoot lagi.


That morning something that i've waited for so long, finally landed in front of my doorstep! Its not a parcel but handed over personally to me! My DRIVE tshirt. Thank you, eima. 


Dua tiga hari sebelum tu, dah plan nak pakai sports wear yg lain for the photoshoot. Tapi bila dah dapat baju DRIVE, terus sarung baju tu. Making sure my tudung tak tutup the DRIVE label. 



Ayu, yg aku anggap macam adik sendiri, rajin melayan kerenah aku. Dia tolong pinkan tudung. Katanya, "Meh Ayu paku akak!" I never take serious with what she says. Ya, gurauannya memang kasar. Pada yang tak tahan, sure dah bergaduh dengan minah gedix nie.. Ahaks! 


Models of the day!
L-R: Ayu, me and Dessy.


Setiap daripada kami kena bergaya dengan equipment memasing.
Aku pilih Fixie Afiq.


Ayu dengan tali skipping.


Dessy dengan dumbell.


Before jemput tetamu makan, aku sempat berposing dengan wartawan kami, Intan Rohaizat from Karangkraf. This is our second collaboration. InsyaAllah, kalau ada rezki, next time pula. 


Ini rakan-rakan yg turut sama datang nak memeriahkan majlis jer... As usual kami ni.... makan, then potpet2, ketawa, bergosip, pastu makan balik, then sambung potpet2, ketawa lagi. Itulah kami.



"Owh, masa Intan tgh interview ai, ini kerja uol yer? Acara tapau-menapau kat dapur ai yer???"  Joking!  Hehehe...


"Ini apa hal ni? Angah jual barang panas ke, Ayu? Ketat semacam jer muka kau." LOL!

 Inilah sahabat2 yg menceriakan hari aku. Perut dah kenyang, makanan pun dah tapau, apa lagi, baliklah. Mujur aku guna pinggan, cawan plastik, kalau tak, jenuh nak sinsing lengan. Haha!


Majalah Rapi Keluaran Disember 2011: photoshoot pertama, tentang kesihatan.. 


Majalah Mingguan Wanita Keluaran Disember 2012: photoshoot tentang teknik solekan.


Bukan main lagi aku posing tapi rupanya muka saja yang masuk majalah, ceh!!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...