My Insta

Instagram

Monday, November 26

my latest toy...


Alhamdulillah, within a month, my mission accomplished again! Syukur sangat-sangat sbb aku tak target pun mission nie accomplish seawal ini. (Pls go to this entry to know more Big Girls' Toy. ) Sumenya berlaku dalam masa 12 jam. Here's the story.


On  that 23rd Nov, Friday morning, aku temankan  en. hubby ke perasmian Femina Channel di TPM. I purposely left my Nikon at home bcoz i trust my HTC Sensation XE to capture that meaningful yet historical event of the year. But to my surprise, the battery was running low. Alamakkkkk! Camne nie???? so terpaksalah off kan wifi, GPS semua tu sbb nak jimatkan bateri. My HTC & Samsung Galaxy en. hubby terpaksa take turn bertugas.

While waiting for the honoured guest (yg lewat 2 jam), we talked about buying the kids punya Xbox Kinect. Then suddenly en. hubby kata "You sibuk pasal Kinect, what about your camcorder? Kata nak beli." Ohh My Gucciiiiii! Ha'ah... baru aku teringat. Setelah mencongak-congak, bajet memang ada. So tunggu apa lagi?


Then petang tu juga, kami terus ke Paradigm Mall. Kat situ ada satu kedai... Boeing Photo. Kedai tu memang slalu buat promotion for latest gadget. Bayangkan, petang jumaat dari Shah Alam ke Kelana Jaya... jem gilerrr tu sbb org balik kerja! Tapi kami redah jugak. 

Sampai kat Paradigm, setelah membelek idaman hati, tetiba Kelvin cakap "red colour sudah habis maaaa...." Arghhh! Then dia col outlet satu lagi kat Empire. Yes, red is available! Then kami terus rushing ke Empire plak, jumpa Shawn.

Sesampainya kat situ, Shawn dah standby dgn camcorder aku tu. Aku pun mula lar tersengih-sengih kat en. hubby, tanda dalam hati ada taman. Haha...


Ok, let me tell you about this camcorder ya. Manalah tahu, ada yg nak beli ke kan? Firstly, this is the latest addition of panasonic digital camcorder. I totally fall in love dgn semua function dia. Antaranya ialah touch-screen menu, the flipping 270dgree LCD monitor,  a combination of recording & still photo, auto-lighting, auto-off/on, a continuos 2hrs recording, wide angle (wide here means wide giler) and last but not least is... it's petite design. Memang betul2 segenggam tangan, senang nak bawak. Camcorder ni muat2 dlm handbag aku, best!!

Oh! Lupa nak citer pasal harganya... the price is RM1500. Dapat free SD card 16gig, pouch & Buffalo tripod. Pada aku, berbaloi sebab Canon & Sony harganya lebih kurang dgn Panasonic tapi tak ada wide angel, no lighting at all (so tak leh nak capture video dlm gelap), no touchscreen menu, etc. I think i made a good choice.

So these are our collection of cameras cum camcorder. 

Far right is en. hubby punya, it is panasonic Lumix price, RM2k.
Middle is my Nikon D5100 price, RM2800.
Left is my Digital Camcorder HCV500M, RM1500.

Syukur alhamdulillah! 

Next mission...not my mission but en. hubby's mission.
For the whole family... pas nie dah boleh main bowling, golf, tenis, bola, beraerobik dlm rumah. 






Wednesday, November 14

Lepaskanlah


Since that day, each morning i wake up and try to let go of these feeling that I have for you. But it is easier said than done. There's a different between goodbye and letting go and both are not easy....










Wednesday, November 7

Walimatulurus... IqahAzran

* ekceli ini belated entry. Today genap sebulan.

This was on 7 Oct 2012. My youngest sis got married to Azran Ahmad, an IJN physiotherapist. They met at IJN, ashu was a PR executive there. Ini dikira love at work place, but not at first sight. Kihkihkih...

Then ashu got offered from Oman Air, work as flight attendant aka stewardess. She took the offer and said goodbye to Mr. Physiotherapist. It ended there.

After a year in Oman, ashu decided to come back for good. She had enough of 'obersee' life. She came back and meniaga while waiting for job opportunity. She did lots of things...meniaga tudung, she jual nasi lemak at LHDN, she went for various commercial auditions and finally she was accepted as one of top 24  candidates for MasterChef Malaysia Season 2.

"Ikan di laut, asam  di darat, dalam periuk, bertemu juga." Biasa dengar, kan? Cinta yg terputus di tengah jalan, bercantum semula and they decided to tie the knot. Alhamdulillah...



The big walimatulurus wud be on 16 Dec, will updet more, tunggu....








Sunday, November 4

GrAduAsI DaNiAL

 Graduasi Form 3 & Form 5. Dif-dif Kehormat turut sama berdiri menyanyikan lagu
Negaraku, Jalur Gemilang & Lagu Mara.



 Students yg diraikan... student PMR in blue and SPM in red.


 Congrats!


 The proud parents of student PMR & SPM.


 "My name is Fitri Danial, i'm not a terrorist!" Sape taw dialog citer apa tu? Kihkihkih...


 Persembahan koir from student F1. Songs, Lagu Tiga Kupang & Ashiteru (teenager... nak wat camne?)


 Danial kata, Prof ni tanya.. "Apa cita-cita awak?" "Engineer, Prof". Aiyaaaaa... so cliche. Jawapanlah nak jadi CEO ke, Gabenor Bank ke, F1 driver ke, saintis ke. "Dream high, Danial. Dream high...."


 We always proud of you, Danial. *i am speechless*


Persembahan muzik tradisional gamelan & muzik moden... Mantera Padi.


 Me & Dato Rozana, Naib YDP Muafakat...dgn anakanda masing-masing.


Majlis selesai by 1230pm.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...