My Insta

Instagram

Monday, August 13

iftar Hotel Permaisuri

Tak plan pun nak beriftar di hotel. Plannya ambil Daniel then gi PaRam, pastu berbuka di rumah maklang kat AG. Suddenly plan changed. Anak2 minta berbuka di luar. Singgah di sini tengah hari dan terus book tempat. Alhamdulillah... ada kekosongan lagi.

 Kami family yang pertama sampai...dari Jusco Melaka.


 Kawasan ni tak berapa luas tapi cozy lar... santai gitu, tenang jer.


 Antara booth yg sempat disnap. 


 Booth minuman... agak terkilan sebab air panas cuma ada kopi, tak ada teh atau nescafe. 



 Ini apa cer ni???


 Komplot sebelum berbuka...hahaha!


 Pemilihan makanan mula dibuat....


Ini hasilnya... kebanyakannya ambil kambing panggang.
Saya? Belum ambil lagi.


 Bila dah kenyang, beginilah jadinya. :-D


 "Yup, i know u've a very bright eyes!".


 How time flies... dulunya dipanggil 'adik', now dah jadi 'abang besar'. Huhuhu....


 Lagi 2 tahun, nak tamat sekolah... aku terasa diri ni dah tua.... :-(


Bakal 'duktur' cuti 3 bulan...how i wish time stops!


Meninggalkan Hotel Permaisuri Melaka dengan rasa kenyang. Makanan not bad cuma aku tak puas hati dengan minumannya saja. Overall ok. Paling sedap pasemboq! Price pun reasonable. Kami dapat discount sebab first timer. Adults RM25, kids RM15. Total damage: RM155. Boleh lar...


1 comment:

Rihen said...

Sekali sekala berbuka kat luar best gak kan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...