My Insta

Instagram

Monday, March 12

splashing time

ini citer lama... citer time cuti CNY tapi baru sekarang sempat hupdet... Layannnnn...

 Price boleh tahanlar... 

Dorang nie suka sangat buli aku. They know me & water are not in good-term tapi dorang insist aku try ride tu jugak. 
 Abang-abang yang suka sangat menyakat adik-adik....


 Kalaulah aku nie tak takut air, kan best!

 Daniel & Jek lining up untuk naik fun slide. 

 Kat Melaka nie, ride nya tak adventure sangat. Kalau di Gambang  tu... pergghhhh! Bukan rider saja yang saspen, penonton pun saspen jugak tengok dari bawah.

 They are having fun!

Untuk naik Tornado Chaser, kena panjat bangunan setinggi 4 tingkat nie... gayat oooo! Tengok dorang tu, tangan tak lepas dari railing. Semasa aku naik atas nie (sebab nak ambik gambar), aku dapat  rasakan gegarannya bila ditiup angin kencang. 



 Budak dua ekor nie memang suka extreme ride... 

Dorang happy, aku pun happy.

 As usual, surrounded by boys... 

Bila perut berbunyi, terus ke Mydin Mall di Ayer Keroh... i like the foodcourt. Neat, clean & delicious. 

1 comment:

Runiza said...

Best nyeeee... nak gi jugak!! One fine day sampai la saya ke sana... lebih2 lagi nowadays encik suami asyik outstation ke sana lately.... huhu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...