My Insta

Instagram

Saturday, December 31

cuci mata sana-sini

 Berhenti menikmati durian di tepi jalan dekat Banting.


 Meronda ke Pantai Morib dan Sepang Gold Coast.



 Berhenti di Pantai Morib.


 Pitstop di Sepang GoldCoast pulak. Saja mencuci mata.



Menaiki SpaceWalk di iCity, Shah Alam. Satu Ride RM10. Mahal!


Kena pose habis-habisan sebab this will be our last visit to this 'shitcity'! Apa taknya... parking jer sekali masuk RM10. Dulu RM2 jer. Sungguh tak berbaloi. Masuk tak sampai sejam tapi kena bayar RM10 jugak sebab dikira sebijik kereta RM10! Bengong betul! Ride kebanyakannya RM5 paling murah untuk sekali naik. The rest, ada yang RM10, RM15! Hangin betul!


 Bergambar sakan!


xtvt mengecat rumah baru... thanx to anakanda FD sebab mengecat kesemua bahagian luar rumah dan bilik sendiri. Yang lagi 2 orang tu mandur! (macam bagus jer).


 Di Jusco Bkt Tinggi, Klang pulak, mereka nie terjumpa 'ikon' favourite mereka. Mr. Predator!


25 Dec, singgah ke kampung Nad di Klebang Melaka. Kami dihidangkan dengan spagheti, fish fillet, potato wedges... semua tu homemade. mentang2 lah hari tu hari santa klaus, hidangan pun ala2 barat gitu, cuma turkey jer tak ada. *ahaks* last but not least, durian musang king!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...