My Insta

Instagram

Thursday, October 20

under construction



of late, sy dimaklumkan yg blog sy nie susah nak dibuka (so far, sorang jer yg bgtau, yg lain no komen plak). tapi tak apa, sy terima dgn +ve demi blog kesayangan saya nie. so ada a few adjustment yg sy kena buat tapi mybe tak banyak sebab sy sgt suka dgn facelift blog sy tu. 

kpd pemaklum tersebut, tima kasih byk2 bagitau. at least sy tahu anda ialah peminat setia blog sy (nie nak kena bagi award nie :P) dah terlanjur nak buat construction (teruja bila sebut CONSTRUCTION sebab ada benda lain yg sedang dalam pembinaan sekarang ni), sy akan selitkan skali blog anak kesayangan saya. Nantikan ya... ciau! 



6 comments:

Rihen said...

kak yanti,

so far saya takde masalah pun nak buka blog akak :)

Yanti Arshad said...

rihen,

tq bagi feedback... tular, akak punya ada tanya orang lain jugak, dorang pun cakap cam gitu, tak ada masalah.

the principal said...

boleh buka tp lambat sikit, maybe kena resize the pics kot. Also, music buat blog brt sikit. Dulu, i pun suka ltk music, now tak ltk dah

Yanti Arshad said...

principal,

tq 4 d feedback. ekceli gambar sume dah resize cuma i letak large, not medium. music tu boleh dipertimbangkan tapi bukan tak letak langsung, cuma letak 1 or 2 lagu jer.

hamidah said...

Mmg at time x dpt buka x tau kenapa...your no akak dah x ada tukar hp hehehehe alhamdullilah jumpa semula

Yanti Arshad said...

thank you for your feedback, kak midah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...