My Insta

Instagram

Friday, September 30

perpisahan

Lagu ni ditujukan utk diri sy sendiri. Kenapa? Sebab saya rasa kehilangan sejak si dia pergi. Sy tahu dia pergi utk mengejar cita2nya tapi sy sedih. Sejak dia pergi, sy akan ke biliknya, mencium baju2 yg dia tinggalkan dan setiap kali itulah sy sebak. Sebak yg tak dapat ditahan2, sebak yg muncul entah dari mana. Sy trasa sunyi sgt2, terasa bagai separuh diri saya hilang.

Gambar2 hari terakhir kami bersama, sume sy dah upload cuma sy belum ada kekuatan utk postkan di sini. Sy ni mungkin nampak kuat secara zahiriah, tapi di dalam, hanya Allah saja yang tahu. Semoga Allah memberi saya kekuatan untuk menghadapi hidup berjauhan dengannya. Amin...




3 comments:

Sofuriah Hashim said...

sabar ye kak..doakan yg terbaik buat dia disana..

Rihen said...

kak yanti,

be strong ye.. InsyaAllah after some time u'll be okay ... :) Praying for both of u

Yanti Arshad said...

Sofu & Rihen,

even bila bc komen uol pun akak dah sebak. anything related tu her, buat akak sebak.

Ya Allah, Kau kuatkanlah hatiku ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...