My Insta

Instagram

Thursday, September 8

mana satu?

mana satu aku nak hupdet dulu? byk betul gambar2 since puasa until raya. mulanya plan nak hupdet gambar raya jer tapi bila scroll up and down, byk lagi gambar penting yang aku tak upload. Kebanyakan blog yg aku singgah, sumenya dah hupdet gambar raya. Aku bila lagi? Asyik sibuk dgn job! Habis, nak buat camner? Aku terpaksa siapkan job at least before 25th. And in between that, aku ada lagi dua event... kenduri doa selamat dan open house for friends and family. Then aku ada really, really big event on 29th. It will be a significant moment in my life.  Nak tahu apa dia, tunggu after 29th, baru aku hupdet .

Di waktu ini aku tengah memujuk diri, mencuri waktu yang ada untuk mengupload gambar2. Aku kena cari masa yg betul2 ngam sebab once aku dah upload, aku tak boleh berhenti, aku tak suka buat kerja separuh jalan. So aku kena pastikan tak ada gangguan dan idea pun banyak untuk aku type...

p/s: sedang aku menaip entry nie, tiba2 Diyana, aerobic buddy aku call. Esok ada jamuan raya di studio dan aku ditugaskan menyediakan cd lagu raya, jadi camerawoman dan bawa watermelon. Ah, kerja senang jer tu.  Few minutes later, Dan sms aku. "Ibu, abg di Sek Sultan Alaudin, ada friendly match rugby, abg wakil maktab, doakan abg slmt, abg mtk maaf kalau ada bt ibu mrh".

Oklah, itu saja ngomelan aku kali ni... 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...