My Insta

Instagram

Monday, July 25

kid's mind

what's going on in my kids' head?

 "Rugi kalau tak makan habis2 nie... membazir itu sahabat SYAITANNNN!"



"Spagheti yang ayah masak nie sedap ke atau adik aku yang kebulur?"


 "Nak ikut ibu burn fat kat studio, tak boleh.
Aku burn kat rumah pun jadilah!"


 "Lamanya kakak aku nie beli baju.
Aku dah penat borak dengan si Lampard nie...."


 "Kena pulun betul2, nanti kat Mesir cuma ada beriani gam. Rugi kalau tak makan nie..."


 "Nak ambil self-potrait kat luar, segan. Dalam toilet pun jadilah. Cun ape!"


 "Tak lagi ke ibu aku nie? Nak pilih seluar tidur pun lama ke? Tangan aku dah lenguh pegang handbeg yang macam batu ni.... aduhhh!"


"Ohh.... ini kejer abang yer... curi2 ambil gambar sendiri rupanya!" 


 "Letih lar... ibu masih tak decide nak beli seluar tdo yang mana. Mujur aku bawa MP, kureng skit tension"


 "Ada cermin, cepat snap!"


"Poyolar muka2 kita nie..."




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...