My Insta

Instagram

Monday, July 25

kid's mind

what's going on in my kids' head?

 "Rugi kalau tak makan habis2 nie... membazir itu sahabat SYAITANNNN!"



"Spagheti yang ayah masak nie sedap ke atau adik aku yang kebulur?"


 "Nak ikut ibu burn fat kat studio, tak boleh.
Aku burn kat rumah pun jadilah!"


 "Lamanya kakak aku nie beli baju.
Aku dah penat borak dengan si Lampard nie...."


 "Kena pulun betul2, nanti kat Mesir cuma ada beriani gam. Rugi kalau tak makan nie..."


 "Nak ambil self-potrait kat luar, segan. Dalam toilet pun jadilah. Cun ape!"


 "Tak lagi ke ibu aku nie? Nak pilih seluar tidur pun lama ke? Tangan aku dah lenguh pegang handbeg yang macam batu ni.... aduhhh!"


"Ohh.... ini kejer abang yer... curi2 ambil gambar sendiri rupanya!" 


 "Letih lar... ibu masih tak decide nak beli seluar tdo yang mana. Mujur aku bawa MP, kureng skit tension"


 "Ada cermin, cepat snap!"


"Poyolar muka2 kita nie..."




Friday, July 22

Terkecil!

Ingatkan Viva yang paling kecik dalam koleksi Daihatsu aka Perodua, rupanya ada lagi yang paling kecik! Ish, ish, ish...

Wednesday, July 20

the joys of togetherness

Togetherness is a very important ingredient to family life. I'm just like everyone, I like to feel togetherness with  my own family, a family of seven. So, this here's my story....


Makan ialah xtvt wajib bagi kami sekeluarga. Even di rumah, makan berjemaah itu perkara yang sangat wajib bagi kami. Sometimes, sebelum gi outing, perut dah kasi kenyang siap2 but still, within few hours mesti lapar balik. Sometimes, kami stop 2, 3 kali hanya untuk makan. Tapi aku sangat bersyukur sebab dikurniakan anak2 yang kaki makan. Sebabnya pernah juga aku dengar kawan2 yang mengeluh kata anak dorang tak nak makan sangat. 



This consider as self-potrait or family-potrait? 2-in-1 lah tu...


Jadi, sementara menunggu makanan sampai, macam2 yg kami borakkan. Time tulah masing2 nak cerita itu ini, nak mengadu itu ini dan time-time itu jugalah pelbagai 'proposal' dibentangkan oleh anak2 contohnya tambahkan duit belanja, minta belikan kasut bola, minta hantar buatkan facial, minta itu, minta ini. 


Tuan CEO hanya memandang sambil pasang telinga, sedangkan....


Puan Secretary tak cukup kertas nak tulis proposal sampai terpaksa tulis atas meja. Kusyuk betul dia menyalin proposal staf yg duduk depan, itu belum lagi staf yg duduk tepi. Aduh, susah jugak jadi secretary tak berbayor nie.



Nampak tak benjol di dahi tu? Itu akibat berebut2 nak bentangkan proposal masing2. Bila dah sogokkan dengan small pan pizza, barular menyeringai....


You can see here that Puan Secretary is not happy when papparazi catch her in the act!


Sharing is caring... nak tahu kami share apa sampai caring begitu sekali?


Moist fudge ice-cream cake!


Then malam, kami stop untuk makan lagi!


Monday, July 18

tak de maknanye!

Banner nie aku jumpa masa dinner kat TTDI, Shah Alam.


Bila masanya aku nak siapkan tempahan kalau asyik busy dengan cardio class, translation job, dengan nak update blog lagi. Hish, tak ada maknanye!









Saturday, July 16

Super 5!

Our children are our world. We love them no matter what they do or where they may end up going in life.  We're not ashamed of them.  We are proud.  We have five angels ages 18, 14, 13, 9, and 8.


Dear angels, there's so much that we want to say to you.  We try to say it in person, but the words never seem to come out right. 


Awin,...

...life is hard.  There are speed bumps and potholes along the way, but we want you to be prepared.  We want you to be sure that you have everything that you need in life. We're doing our best to provide you with that, but there are some things that we have come to realize that you will have to find for yourself. 




 Daniel,...

...never let anyone force you into being someone that you are not.  Be who you are.  Remember that you were born in love and you grew up in love and that is the path that you should follow.  Find you strengths and don't be ashamed of your weaknesses.  Hold your head up high.  Be individual.  There is only one you.


 Afiq,...

...it is necessary to look after ourselves. Try to look good always so you don’t add to the world’s gloominess. But do not forget that you also have a duty to live well with others. Give cheer, offer solidarity. Never be the cause of another person’s humiliation. Take care of your body, listen to its needs. It works in powerful ways, but it is not infinite in its capacities.


Mukhriz,...

...whatever inspires you in life, go for it.  Don't let any one tell you that you cannot reach your stars. Your dreams are not going to fall in your lap.  You will have to work hard to achieve them, but don't give up.  Don't lose faith in yourself.  Whatever it is that you want in ife, you can have.  You just have to believe that you are worthy to have it and don't be afraid to go after it.


Qme,...

...I’m willing to bet that you were the one to do things in your own way, your own time.  Please keep an eye on your four older brothers and sister because they'll be the one who doesn’t keep an eye on themself, so busy taking care of you...:-)

Dear,,  we hope you know just how incredibly full you made our life. We had no idea how much our life would change, and we are still surprise at how much life could change with each successive child. But know that as challenged as we were,  we're always so proud to be your parents. There was no one who could do better, be smarter, cuter, prettier, better at anything than MY children. You rocked our world.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...