My Insta

Instagram

Monday, June 13

Aaron Aziz dan aku...

Macam2 reaksi aku dapat bila aku post gambar2 nie dalam FB. Kebetulan sekarang ni tengah demam Nora Elena lakonan Aaron Aziz. Ramai wanita2 di luar sana termasuk aku, meroyan sekejap dgn si Aaron ni. Hahahaa! Ada yg mesej aku, "Yanti, laki ko tak jeles ke?" Kalau dia jeles pun, itu namanya jeles tak bertempat. This is only 'a die-hard-fan' thing lar... bukannya apa pun. Lain lar kalau aku tampal poster aaron kat kepala katil ke, lekat gambar dia kat pintu wardrobe ke, gambar aaron dalam purse aku ke, barulah masuk akal nak jeles. Ini setakat jadikan wallpaper kat lappy, small matter maaaaa....belum lagi aku jadikan wallpaper kat hp. LOL!


 Tentu korang nak tahu camner aku jumpa aaron nie kan? Alah, jumpa kat The Curve, bukan terjumpa tapi memang gatal nak pergi jumpa. Mulanya aku check FB on tat day, suddenly Aaron tweet kata dia akan ada kat The Curve petang tu. Apa lagi? Rezeki jangan ditolak, beb! All appointments petang tu sampai malam, aku kensel. Aku ajak anak2 dan my soulmate sekali gi The Curve.


Kebetulan on tat day, KL Gangster was released. So dorang datang sebab nak promosikan tat filem. Ingatkan nak beli tiket terus, rupa2nya, tiket habis for tat day, so kenalah book for the next day punya show. Aaron punya pasal, mestilah dapatkan gud seating, harus eye level seating gitu.


 Dua beradik ni malu2 kucing! Nak bergambar tapi segan, so terpaksa lar aku snap macam nie, nasib baik aku nie kreatif!


 Ini shot yg paling aku 'hangin'! Time ni jer Adi tengok kamera, time aku, dia pandang tempat lain. Ceh!


 Kebetulan, masa beratur beli tiket KL Gangster, turut beratur belakang kami ialah Natasha Hudson & her gang... gang2 pan-asian lar... tapi dorang nak beli tiket X-Men... hmmmm.... tak sokong filem sendiri ke?


 Julia Ziegler pun ada... anak aku cakap "Hah? Julia Si Giler?".


Aku tak tahu bila lagi agaknya aku akan jumpa face2face dgn Aaron & Adi nie... Adi ni pun dah lama aku minat...minat lakonan, okey??? Kami tengok dorang dalam KLG, mantop lar filem tu! I like the script so much. Nasihat aku kepada peminat2 pilem omputih tu, sesekali tu, jenguk lar pilem-pilem melayu kita nie... but frankly speaking, aku tak tengok filem cinta melayu ok? aku cuma tengok filem2 aksi melayu ONLY, filem hantu melayu pun aku tak tengok... kalau tengok pun, sekadar gitu2 jer, itu pun tak tengok kat panggung, tengok kat tb! 

Kepada yg belum tengok KLG, better gi tengok. Korang takkan menyesal punya, percayalah. Best giler. Selain Aaron, both thumbs up untuk Adi Putra juga. Lakonan dia sebagai Jai, sangat natural sebagai samseng. I like his dialogue, slamba giler...

Last but not least, kepada kawan2 aku yg meroyan dengan aaron aziz, bawa bertenang yer. aku tahu kalian mencemburui aku dengan aaron, tapi nak buat macam mana, kan? aaron terpaksa menduakan kalian bila bersama aku. LOL! 







4 comments:

Teratak Hami said...

Asyik terlupa jer nak tengok Nora Elena. Agaknya kalau saya tengok akan meroyan jugak ke??

Yanti Arshad said...

fizah,

sure meroyan punya... nora elena habis minggu nie then sambung pulak dengan stanza cinta.

kalau nak tengok adi, tengok prima astro citer 'suria di cordoba'. yg tu pun boleh meroyan jugak!

Rihen said...

kak yanti..

Lucky you ... hehehehe

hamidah said...

hehehehe kelakar akak baca....akak pun sekali sekali tgk dorang berlakun tu mmg ada karisma....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...