My Insta

Instagram

Monday, February 14

a letter from my daughter

I checked the mailbox and there's a letter addressed to me. It's from Awin, my daughter.  


"Assalamualaikum,
Khas buat ibu tersayang dan ayah tercinta.
Semoga dlm keadaan sihat walafiat di rumah... harap semuanya ok kat rumah. Awin kat sini ok je, cam biasa. Surat ni actually kena ucap terima kasih kepada ibu bapa. So i'm here writing this letter to both of you, ikhlas daripada Awin. So, ibu ayah, thx for everything. Terima kasih di atas semua pengorbanan dan kepayahan selama  ini. Sememangnya jasamu tak dapat den membalasnya. :-)

Anyway, anakmu ini sememangnya bangga dikurniakan ibu bapa yang hebat. "Ibu bapa bijak, anak hebat!" Hopefully, apa yang Awin dah buat dan capai selama 18 tahun hidup kat dunia ini dapat membanggakan ibu ayah atau sekurang2nya membuat ibu ayah tersenyum....

Sekian ~ Awin."


Thank you so much for this beautifully, simple written letter. Mean so much to both of us....





6 comments:

KC said...

perghhh...mesti terharu ek anak tulis surat camtuh ;-)

Yanti Arshad said...

kc,

frankly, seumur aku hidup, ini first time dapat surat.

Disturbia said...

kak yanti...

mesti akak tersenyum riang hari nie ek.. :)

Yanti Arshad said...

rihen,

tersenyum + terharu...

working mom... said...

bahagianya menjadi ibu ..disayangi oleh anak2..:)

Yanti Arshad said...

ibu bekerja,

sebab itulah syurga di bawah tapak kaki ibu... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...