My Insta

Instagram

Friday, January 7

Back To School!

3 Jan 2011... the big day! Hari yang tersangat busy for most parents. Busy menghantar anak ke sekolah tak kiralah darjah berapa sekali pun... apatah lagi kalau yang darjah satu. Aku dan my soulmate juga tak terkecuali menghantar both our 9 & 8 yol sons. Sedikit coretan for 1st day at school.


Ragam pagi di Sekolah Agama Al Hidayah....

Mukhriz & Zaki.

 "Ko nampak tak camera woman baju biru tu? Itulah ibu aku. Aku ngantuk lagi nie, tak ada chan la aku nak tidur sementara tunggu ustazah masuk."


 "Laa...ibu aku nie tak balik lagi ker? Baik ibu pergi pasar cari lauk, nanti ikan habis."


Me and Azlina. "Oooo-som!"


Ragam tengah hari di SK Saujana Utama...

 Kereta2 parents yang nak parking betul2 depan gate sekolah dan...


...parents yang nak antar anak betul-betul depan pintu kelas! Termasuklah aku! Apa salahnya, bukan selalu. 


 "Janganlah cikgu masuk awal. Banyak sifir yang aku dah lupa nie... Aduh!"


 "Kenapa ibu dan ayah aku tak balik-balik lagi nie? Kang aku panggil pengawas, baru dorang tahu!"



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...