My Insta

Instagram

Monday, December 13

saturday nite fever

Since we were planning a whole day of heavy xtvts, we headed to Selera Bonda for our brunch. Full of energy after brunch, we headed straight to buy our kid's school uniforms, shoes etc. Alhamdulillah... the heavy part settled except for stationaries. 

Then, kami terus ke 1U. The kids nak sangat tengok filem Hantu Kak Limah Balik Rumah. We reach there 4 o'clock. Show 5:30pm dah full, terus book show 7:30pm. Dalam hati, sempat la nak window shopping. 

Macam biasa... pretzel will always be our 'in-between-meal'.  Mulanya ingat nak main bowling tapi semua alley penuh sebab ada tournament 'rombongan cik kiah' mana ntah. We decided to come back after tengok Hantu Kak Limah.


Sesi menunggu panggung dibuka. Ramai juga suka citer melayu rupanya. Tapi memang tak rugi tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah. Tak kering gusi dibuatnya... dari awal sampai habis, memang kelakar. Komedinya very natural. Aku syorkan sesiapa yang nak bawa anak2 tengok wayang, tengoklah citer nie. Kelakar giler! 


As promised, keluar jer dari panggung, terus ke tempat bowling. Time tu almost 10pm tapi ramainya orang, tak tercakap. Ramai family sebenarnya, dorang bawa anak masing2 main bowling, like us. 


Sungguh tak disangka, pemain cilik ini STRIKE sampai dua kali! Ceh! Hampeh betul. Tak padan dengan kecik.  Bravo, Qme!


The score!
We reached home @11:45pm... kepenatan. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...