My Insta

Instagram

Wednesday, December 29

kerenah anak2

As usual, school holidays memang seronok. Anak2 balik bercuti & full with xtvts. Ini sebahagian xtvt kami dengan anak2 sepanjang cuti (tak larat nak upload banyak2). Walaupun tak dapat pursue our dream holiday for this year due to some reasons, we all happy menghabiskan cuti meronda2 di sekitar KL & Sgor. Aku prefer anak2 ada depan mata daripada dorang merayap ke rumah kawan2 atau berpeleseran sana sini. 


 Xtvt wajib... board game. Dah boring dengan Monopoli, main Scrabble pulak. Kekadang main dari pukul 10mlm sampai pukul 3 pagi, tak perasan langsung masa berlalu. Itulah yang dikatakan word power!


Satu lagi xtvt wajib. Makan2! This time @Dave Deli 1Utama.  Daniel & Afiq dengan roasted chicken, Awin pulak dengan her favourite fish & chips!


 24 Dec, bday Qme. This year tak buat celebration apa2 pun. Cuma beli kek dan kami makan anak-beranak. Yummy!


Previous years, we all akan belikan dia hadiah. But this time, Qme choose apa yang dia nak... Nerf!


Bufday boy bergaya dengan Nerf baru. Nerf yang lama is a different version and smaller.


Minggu sebelumnya tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah, now tengok Tron Legacy pulak. Masa tengok Tron rasa macam dalam game world pulak. 


These two brothers akan berjumpa time school break saja next year. The reason, Daniel ke MRSM Melaka dan Afiq ke SM Sains Teluk Intan. 


 Bowling time! 


 Pizza time!


 Mukhriz dengan favourite menunya! Spagheti...


 Roasted chicken for Qme.


Dah besar panjang anak ibu....


Showing off!


Then, layan Qme main kereta nie kat Uptown Dsara.


Lepas tu layan si kakak shopping...

To Awin, tahniah kerana berjaya melalui zaman persekolahan dengan cemerlang, congrats for being the best! Afiq, I'm proud of you. Bila berjaya di tangga pertama, insyaAllah akan berjaya di tangga-tangga seterusnya, macam kakak dan abang. Congrats sebab dapat tawaran ke SM Sains Teluk Intan. To Daniel, well done sebab berjaya mengharungi tahun pertama di MRSM, I know you can do it, you just have to believe in yourself. To Mukhriz dan Qme, I believe both of you will follow their footstep because you guys have will and courage. To my dearest children, I love you all!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...