My Insta

Instagram

Monday, October 11

Two Glamorous Weddings 10.10.10

Datuk Dr. Sheikh Muzaffar & Datin Dr. Halina Yunos.

I love to see this couple. Both are sweet. Ini baru betul-betul "sama cantik, sama padan. Bagai pinang dibelah dunia" and all the saying yang seangkatan dengannya. I watched their nikah ceremony then their persandingan at PICC which was on-aired live kat TV3. So glamour gitu. To me, the ceremony itself simple jer tapi kehebatan, keglamoran pasangan ini yang meng 'gah' kan majlis tersebut. Apatah lagi dengan dua gelaran baru yang disandang oleh Dr. Halina, Datin dan isteri.

 Walaupun konsep kayangannya agak tidak diterjemahkan di kaca TV, tapi aku dapat rasakan kemeriahan yang amat sangat.


Pakaian Dr. Halina disponsored by Datuk Bernand Chandran, tema futuristik.Cantik sungguh Dr. Halina. Hensem sungguh Sheikh Muszaphar. Make up pun cantik. Simple je 


This was taken two years ago at his restaurant, Rebung, at Bangsar. I still remember, masa ini Dr. Halina was there too. Tapi waktu tu dia masih malu-malu kucing to expose herself. 

Another glamorous wedding of the owner of Sani Express. Majlis pernikahan usahawan bas berjaya, Datuk Wan Mohamad Sani Salleh, 34, dengan Fatimah Dalilah Omar, 30, di Masjid Kristal meriah dengan konvoi lebih 10 kereta mewah termasuk Ferrari dan Lamborghini. Pihak pengantin lelaki menyediakan 13 dulang hantaran termasuk cek bernilai RM100,000 dan sebuah Mercedes Benz CLK manakala hantaran balas pihak perempuan 15 dulang. 


Datuk Sani Salleh dan Datin Fatimah Dalillah Omar.


Datuk Sani Salleh pernah menganggotai kumpulan Impression bersama Eizlan Yusof & Norman Hakim, siapa sangka sekarang jadi tokei bas express! Last year dia dapat award Entrepenuer of the year, cayalah! Muda-muda dah berjaya. Tahniah! kos hadiah berupa hantaran sahaja sudah mencecah setengah juta. Ini sekaligus memadam rekod Juliana Banos — RM77, 888.77.

To these lovely newly-weds, selamat menempuh alam baru yang menuntut seribu kesabaran. Moga-moga kalian berkekalan dan bahagia hingga ke akhir hayat... Amin. 

More stories about us and Datuk Dr. SMS here and here.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...