My Insta

Instagram

Wednesday, September 8

Ramadan berlalu...

2 hari lagi seluruh umat Islam akan menyambut Syawal. How time flies.... Alhamdulillah, semuanya dah settle. Second last thing to do... of courselah  mengemas. Mujur anak2 semuanya ringan tulang, they know what to do, tak payah suruh2 (tapi sesekali arahan tu ala-ala mandur la plak). Aku cuma arah itu ini jer... 


Awin and Afiq bahagian upholstering... langsir, sofa, etc. Langsir and sarung kusyen dah lima tahun tak tukar sebab masih elok lagi. 



Daniel dah standby dengan baldi, Qme pun nak tolong sama.



Mukhriz kemaskan workstation ayah.



Side yard dah settle... lega.

Last thing to do... masak rendang, ketupat, kuah kacang! Selamat datang, Syawal.


4 comments:

working mom... said...

selamat hari raya kak !
wah best la kak ada pembantu nak tolong kemas....saya dah panggil helper ahad aritu....heheheh
nnt ray ajemput dtg umah ye...

Yanti Arshad said...

zaila,

selamat hari raya juga. insyaAllah kalau ada kesempatan, akak singgah.

Teratak Hami said...

Yanty, Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin.

Langsir awak sama cam langsir raya rumah ibu saya kat kampung.

Yanti Arshad said...

fizah,

sure langsir rumah ibu awak tu langsir baru,
sy punya 5 tahun lepas. hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...