My Insta

Instagram

Wednesday, September 22

N A J I 5




Another new hobby of mine. I discovered this few months back during my back and forth from KL to Melaka. I actually like seeing cars with unique plate numbers. I wish i had one but what would it be? Msia tak ada plate number yang starts with Y or H. But our alphabet plate number is a combination of my soulmate's & mine. WLY!


Null and Nana.
location: MRSM Alor Gajah, Melaka.



This is one dirty plate number!
Location: PLUS Highway.



Ini sure ketua samseng ni! hehehe...


My favourite... Audi TT.  WTT 888
location: Jalan Tun Ismail, near Berjaya Times Square




Beamer X5 WDG 123.
location: LDP Highway


WHA1
location: The Curve


Aku pernah jumpa this one plate number...

SGT 7010-1.

tapi malangnya aku tak dapat snap plate number tu sebab time tu aku tengah drive di DUKE Highway. Siapa pandai decode plate ni? I have the answer.


more to come....tunggu.....




6 comments:

the principal said...

semua kereta canggih2...ye lah, kalu setakat proton saga like mine, tak berbaloi tender plate mahal2

Yanti Arshad said...

emy,

proton saga ke, kancil ke, viva ke, belasah jer. tender jer. lagi orang tabik spring. hehehe...

hamidah said...

very interesting hobby....:-)

KC said...

aku pernah terjumpa kete pki plet ni - WTF 69! pehhh ce ko bayangkan tu. err paham tak maksud tu?? LOL

Yanti Arshad said...

kak midah,

hehehe.... tak do kojo, cari kojo!

Yanti Arshad said...

kc,

plat apa tu? aku tak paham ler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...