My Insta

Instagram

Thursday, August 12

qme & the journal

Aku hangin betul dgn Qme! He acts up each time nak mengaji. Dia akan buat2 ngantuk, buat2 tersentap. Reasonnya, "Hari2 Qme ngaji kat sekolah agama." Hish! Geram betul! Dah la ustaz cuma datang rumah sekali seminggu jer... 


Qme nie sebenarnya bukan tak reti mengaji, reti. Tapi malas. Kekadang aku kena umpan dia macam2. Sometimes, umpan pulak tak menjadi. Haru betul!




Both sketches done by my soulmate masa Qme tdo. The next day bila dia buka journal tu, dia tersengih2 macam kerang busuk!

3 comments:

Teratak Hami said...

Cutenya Qme... suruh ustaz pegang rotan panjang skit as umpan, menjadi tak?? Tu bukan takat Qme, mak bapak pun naik kecut perut sebab teringat zaman kita dulu-dulu.

KC said...

aiyoh samalah ngan anak sulong aku tu...bab ngaji mesti nak ngelat huhuhu

hamidah said...

itu lah cabaran ibu membesarkan anak2. Tapi bila mereka dah besar dan bercerita semula kisah2 mereka, mesti mereka tergelak...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...