My Insta

Instagram

Thursday, July 8

knee cap story


Just for the record, I'm experiencing a knee cap dislocation early this week. The only way I know to describe what was happening is to say that when I couldn't bent my right knee and it's so painful. According to Dr. Stacy, this is due to eccessive movement. I agreed bcoz I've been learning some new steps from my aerobic instructor. But according to him (Dr. Stacy is a male doctor, yeah) this is not a serious matter. It can be cured. Alhamdulillah. 

Then, he sent me to do X-ray. (This year memang tahun x-ray bagi aku sejak kes Daniel patah tangan & retak tulang rusuk then followed by Mukhriz yang jari kelingkingnya retak. Sekarang giliran aku pulak yg buat X-ray) Semasa dalam bilik x-ray, radiologist yang  bertugas pun melakukan tugasnya. Dengan sangat kasar! Meraung aku dibuatnya. Dalam hati, berbakul-bakul aku sumpah seranah radiologist tu. Punyalah sakit hati sampai aku tak cakap pun "terima kasih". 

Then, Dr. Stacy check aku balik & he said, memang radiologist tu purposely buat kasar sebab nak masukkan balik knee cap aku yang terkeluar tu. Now, knee cap aku dah in-place tapi masih sakit dan ngilu and I must rest from any xtvt for at least 2-3 weeks. No running, brisk-walking, jumping, wall-climbing, cycling. Now kena pakai knee grip... lecehnya!

And after that cooling-off period, I still need to be xtra careful bcoz it can happen again in no time. To all my friends, kalau tengok aku jalan semacam jer, faham-fahamlah yer... 

Here, I wud like to say thank you to Marisa sebab sudi jaga anak2 aku semasa aku ke hospital tengah malam tu. Jasamu hanya Allah saja yang dapat membalasnya.





4 comments:

e_ja said...

speedy recovery ye yanti..:-)

Yanti Arshad said...

eja,

tq so much, dear.

Kherun said...

kita dah close to forty... hahahaha

Disturbia said...

ciannya kak yanti... take it easy kay...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...