My Insta

Instagram

Wednesday, June 16

Pagi yang santai

We came here last Monday. Why Monday and not Sunday or Saturday? Sure full-house punya and tak nak berebut2 cari parking. Itupun ramai jugak makhluk2 yang datang entah dari pelosok mana. Nama pun cuti sekolah, kan? This was early morning, bukan petang. Mujur cuaca baik, keadaan sangat2 tenang.



Lari dari mundane rutin... instead of 3x a week beraerobik kat gim, apa salahnya kalau sekali-sekala ke open space nie... dapat hirup udara segar, see new people, try new things.



Daniel, Qme & Awin.





Bab bergolek2 nie memang xtvt kegemaran these two boys!



Dah puas bergolek, main badminton pulak.



Anak dara aku sorang nie memang tak lekang dengan buku. Ke mana saja dia pergi, best friend dia ialah sling bag yang di dalamnya ada buku utk buat latih-tubi & MP4. No girl's stuffs such as Silky White face powder or lipstick or cermin, not even a tissue!



A horseman suddenly appeared out of nowhere!


Dah penat di open space, we chose an indoor xtvt pulak. RM10 perhour. Tapi disebabkan tak ada orang, kami main 2 jam lebih kat sini tanpa sebarang gangguan.



My soulmate berpartner dengan Mukhriz @Court G
while Daniel and Afiq @Court H.



Last but not least, posing berlatar belakangkan
KLCC and one big fountain.

6 comments:

zarin said...

bestnya tapi sure i tak dpt pegi sbb nak keluar from rumah pepagi isnin tu mesti ler jam gilos...

Yanti Arshad said...

zarin,

kami berani keluar monday morning sebab cuti sekolah... or else, jgan harap la! menempah maut namanya! hehehe

Teratak Hami said...

Yanty, target nak pakai kebaya ke raya ni? hehehe ...

Runiza said...

Yanti, You look good!!! Dah selim melim!! :)

Yanti Arshad said...

fizah,

hajat di hati begitulah, tapi malangnya, tiap kali try, tak ada saiz! huhuhuh...

Yanti Arshad said...

iza,

hopefully it stays that way.... forever! hahahahah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...