My Insta

Instagram

Tuesday, May 18

Teacher's Day @SKSU

18 Mei... sambutan Hari Guru di SKSU. As usual, anak2 aku excited nak bagi hadiah pada cikgu masing dan as usual jugak, masing2 mintak aku sponsor itu ini untuk jamuan kelas. Memandangkan Qme & Mukhriz demam and on MC, so aku sponsor untuk kelas Afiq saja. Lagipun ini final year Afiq kat SKSU. 

Firstly, aku nak say thank you so much kat Yatt. Aku request kek nie the very-very last minit (sori, Yatt. Lain kali aku tak buat lagi... hehehe), but still she managed to get it done by 11:30 malam tadi. Ko memang superb. Ada sesetengah tokei kek, aku order awal sebulan pun dia reject. Hampeh!


Selamat Hari Guru kpd guru kelas 6B, Pn Salwati
serta semua guru di SK Saujana Utama. 



Suasana Dataran SKSU sempena sambutan,
anak aku kata, on this day, cikgu buat persembahan,
pelajar jadi penonton.



Agak2 sape menang? Cikgu ke murid?



Pn. Salwati sibuk melayan kerenah
anak-anak muridnya.



Jangan berebut2 nak potong.
Kek tu besar, sure cukup punya.


GB Norhamshah kah nie?
OMG!



Keputusan ujian bulan April Mukhriz.


Alhamdulillah... keputusan yang memberangsangkan walaupun hanya ujian. Hafazan dapat Mumtaz, tu yang aku nak dengar tu.... Aku masih ingat lagi, Mukhriz ambil ujian ni masa jari kelingkingnya retak last month, tp alhamdulillah dia dapat jawab dan menulis dengan baik. Keep it up, boy!



4 comments:

Teratak Hami said...

Yanty, twins happy dgn persembahan cikgu tapi they said "panas and tak boleh masuk kelas". Cikgu2 paksa murid2 tgk persembahan .. hehe

Yanti Arshad said...

Fizah,

i dont mind anak2 i berpanas sebab itulah pahit manis bersekolah. let them experience the moment. berpanas sikit apa salahnya, kan.

sayangnya both mukhriz & qme demam sejak sunday. Sayang... dia org tak dapat rasa moment tu, esp Qme. :-(

hamidah said...

I miss all those lah yanti. Anak2 dah besar dah tak ada tu semua. Really miss them..... So make full use of it masa dorang masih kecil. We cannot turn the clock back....

hamidah said...

I miss all those lah yanti. Anak2 dah besar dah tak ada tu semua. Really miss them..... So make full use of it masa dorang masih kecil. We cannot turn the clock back....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...