My Insta

Instagram

Tuesday, June 10

Tongue Twisters, shall we?

1. A good cook could cook as much cookies as a good cook who could cook cookies.

2. Red lorry, yellow lorry, red lorry, yellow lorry.

3. A big black bug bit a big black bear,made the big black bear bleed blood.

4. She sells sea shells by the sea shore. The shells she sells are surely seashells. So if she sells shells on the seashore, I'm sure she sells seashore shells.

5. The boot black bought the black boot back.

6. Selfish shellfish.

7. Chop shops stock chops.

8. Swan swam over the sea, Swim, swan, swim! Swan swam back again. Well swum, swan!

9. Give papa a cup of proper coffee in a copper coffee cup.

10. Which witch wished which wicked wish.

Lu Pikirla Sendiri

Kenapa manusia penuh rasa cemburu? Pantang lihat orang senang pasti mengutuk dan tersenyum bila lihat orang tersungkur. Aku bukannya sempurna.

Kadangkala lebih baik pekakkan telinga dari dengar mulut yang tak pakai kepala, mencaci dan menghina ikut suka rasa. Tapi diri ini takkan mengaku kalah meskipun orang hanya mahu cari salah. Namum cemuhan itu menjadikan aku lebih tabah.

Kini baru kusedar siapa kawan, siapa lawan. Bila hendak menegur ada caranya, biarlah membina.

Semuanya serba tak kena. Aku buat ini salah, aku buat itu pun salah Apa kau mahupun entahlah. Dari menyakitkan hati, lebih baik ikut cara sendiri. Terpulang apa kau nak kata,...
Janji aku tak sakit jiwa!

Wednesday, June 4

RM2.70 per litre?!

BREAKING NEWS: Petrol will be RM2.70 a litre at midnight tonight, it was announced a moment ago. MasyaAllah! Apa nak jadi ek? Lepas Maghrib, aku plan nak gi isi full tank 'tot tot' aku. Let's scroll down & see what happened!

Inilah harga full tank 'tot tot' aku!
Ini masa harga RM1.92 seliter,
kalau full tank dgn RM2.70 seliter?
Lu pikirlah sendiri!

Masa ni kat traffic lite menuju

ke Petronas yang nun jauh di sana....

Selalunya jalan ni agak lengang,

tapi malam ni jem, beb!

Stuck kat sini... Waduh, waduh!
Petronas masih jauh lagi.
Demi 'tot tot', aku sabar beratur....

Tadi aku kat traffic light kat belakang tu,
now aku dah dekat sikit dgn Petronas.
Tapi dari traffic lite tu ke sini, ambil masa 45minit.


Malam ni jalan ni happening giler!

Selalunya jalan yang menuju ke Bukit Saujana ni lengang.

Terpaksa beratur panjang!
Sempat turun dari kereta untuk ambil gambar.
Ada kereta yang sampai kehabisan minyak
sebab beratur lama sangat.


Alhamdulillah... dah makin dekat.

Tapi nak sampai ke sini ambil masa 1hr. Phew!

Finally 'tot tot' aku diberi 'minum' full tank.

Banyaknya motor yg nak di 'full tank' kan!

Inilah petrol RM1.92 seliter terakhir yang mengisi perut 'tot tot'.

Aduh! Sebiji lagi 'tot tot' belum diisi.

Nak beratur lagi sekali, tak sanggup plak rasanya.

Wah! Ini stock sampai bila ni, dik?

Untuk kegunaan sendiri tak per,

jangan smuggle sudah!




Tuesday, June 3

Gerak Geri Gasing

Finally, Gerak Geri Gasing Astro Ceria is open for Astro staff's kids. Among the selected teams are my boys, Daniel & Affiq.


This time, GGG was sponsored by Staedtler.

This episode is schedule for July 08.



Qish & Qme are among of the viewers.

The recording was done in Finas Studio, Ulu Klang.



Touch-up is a must before going on-air.


Contestants with the famous MC... Abang Zoey!


Daniel & Affiq nervous but excited!


Trying out the microphone.


Afiq, Zoey & Daniel.

"Wish you the best".


Finally, it's our turn!


Mat Kacau and Abang Zoey together with
all contestants.


Daniel with his new top spining.

Double spin!


Affiq trying out his new gasing which he bought at Melaka.

Jubli Emas TUDM

Since there was nothing to do on Sunday, after breakfast, we decided to give the children a closer look at RMAF planes with TUDM Subang located so close to home.



The congestion on roads leading to TUDM Subang.

This is still early.. about 8:00am.


More than 2,000 people visiting the base

together with us on Sunday morning.

One of the lightcraft.



The flying displays?

Qish trying out his brand new binocular

bought in Malacca.

If not mistaken, this is the Russian guided bomb.

Careful, boys!


Aerial show.

It was exciting for those who have not been

to this Open Day.


p/s: actually there are more pixs from the Open Day,

cuma tak larat nak upload and resize...

MarvellousMelaka

Posing at this unique Levi's poster
in Dataran Pahlawan Megamall.


Plan cuti sekolah sebenarnya nak

balik Alor Star naik kereta api.

Tapi atas sebab tertentu, plan tu terpaksa ditangguhkan.

So Daniel & Qish posing kat kereta api lama ni... jadilah.

Pak cik expert gasing ni tgh ajar Daniel & Afiq
cara main gasing.


Qme & Affiq bergayut kat tren lama.

Sempena Pesta Makanan Warisan,
tambang beca ni murah.
RM10 satu beca. So kami naik 2 beca.
Not bad, huh?


Crazy Frog pun ada dalam Heritage Village?!

Dia dikira warisan ke?


Time ni ada konvoi Gen2,

it's part of Prog Citrawarna Msia.

Konvoi nie bergerak seluruh Msia.

Sesape yg ada Gen2 boleh join, semuanya sponsored.

Makan, minum, penginapan, t-shirt free, semuanya free.




Eat all you want!

30 June.. tak tahu nak bercuti ke mana,
akhirnya kami menuju ke Melaka.
Nasib kami baik,
tak sia2 drive jauh2 dari S'gor.
(mujur makcik aku kat Alor Gajah ada di rumah).
Rupanya ada pesta makanan warisan.
Maknanya makanlah sepuas-puasnya
and it's free!


Eat all you want and it's free!

This is one of Honey's fav xtvt.

Dekat booth Penang Asam Laksa.

Yummy!


Meeting new people again.
Akak berdua ni in charge booth Melaka.
So diaorg masak masakan Melaka.
Sedap2, thumbs up!



Asam Laksa Penang.

Monday, June 2

Menara Taming Sari

Revolving Tower, Menara Taming Sari
is now a hot property in Malacca.
Located at Banda Hilir,
next to Dataran Pahlawan Megamall.


This 110m revolving tower

is the first of it's kind in our country.

It revolves as it rises from ground level

to the top of the tower.

This revolving observation cabin provides

a breathtaking 360-degree view

of the entire historical areas in Malacca city.

The air-conditioned cabin is equipped with 80 seats.

Menara Taming Sari from side entrance

of Dataran Pahlawan Megamall.

Double-decker bus.

Just pay RM5 per adult and

it takes you around the city.

Entrance of Menara Taming Sari.

Queing up... as usual.

Enjoy the amazing landscape

of Malacca historical town.


Bird view of Malacca heritage city.

the upcoming project.

Visitors can have a good bird view

on Malacca historical town without binocular.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...