My Insta

Instagram

Wednesday, February 6

Kemuncak Jamuan CemaraWest 2008

2 Feb 2008, 8:30pm
Corner 7-11
Tema Santai.

Sebahagian crowd yang hadir.


Aku dan Dila.
Profesion kami sama... freelance translator.
Bezanya dia di RTM, aku diAstro.
Have you ever come across "sari kata oleh: Nur Adeela Othman" ?
Inilah orangnya, we're neighbours!


Makan time!



Game for kids below 7yrs old.

Qish berhempas-pulas tiup belon.
Managernya Ikah (bertudung).


Inilah pasangan johan badminton beregu wanita.
Aku and Jaja (yg pakai 'key' di kepala).


Ambil hadiah lagi?!

Akulah naib johan untuk pertandingan batu seremban.

And as usual, prize collection time!



Sedang ambil tempat utk pertandingan 'selembut jarimu'.

From left to right are Cikgu Ina, me, Ustz Wan and Kak Ina.
Yang ni aku tak menang sebab kena buat karipap dari plastesin.
Manalah aku reti buat, kalau makan retilah!


Fireworks pun ada.
Supplier fireworks ni tentunya Man & Pak Din.


Pertandingan makan epal berpasangan. Salihin & Faizal tengah wonder macam mana epal diaorg boleh tak habis makan! Dan diaorg tewas dengan aku. Yahoo!


Menang tempat pertama untuk pertandingan makan epal berpasangan. Hadiah lagi! (hubby tak turut sama ambil hadiah sebab dia sibuk ambil gambar ni).


Musical Chair untuk para ibu. Yang ni memang aku kantoi sebab kerusi tu kecik sangat!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...