My Insta

Instagram

Monday, February 18

Ular Oh ular...

Inilah ular yg selama ni bermastautin dalam kebun belakang rumah aku.
Sungguh aku tak sangka betul... lepas tu 'rumah' dia betul-betul tepi
pokok limau kasturi kesayangan aku tu. Hish! Kurang asam betul!


Ular yg dah terpenyek kepalanya!

Inilah home sweet home ular tu.


Menu for today : ROASTED SNAKE!

Santai Petang Khamis

Sempena CNY lepas, we all outing kat tmn ttwangsa... saje bawa anak2.
ramai gak org masa tu walaupun it's a long weekend.

posing maut!

qish ... pelapis badminton negara.


afiq... bengang tali raket putus!

danial... dgn skilnya.

qme... merajuk la pulak! sebab terpaksa buka seluar panjang yang dipakainya.

Wednesday, February 6

Prelude Jamuan...

Sepakat Membawa Berkat...
Syabas Warga CemaraWest!

Sejak pagi kaum Adam sibuk dengan persiapan lokasi.

Duduk kejap nak hilangkan penat.

Tengah keluarkan arang untuk bbq.

Api dah ready.

Kambing panggang!


Preparing ikan bakar..yummy!

Antara hadiah cabutan bertuah yang menanti.


Plag utk anak2 cemerlang dan pemenang bulan sukan.

Ayam yang sedang dibakar ini menandakan acara kemuncak semakin hampir.

Salah seorang warga CW yang disegani, Ustaz Zaki membacakan doa sebelum majlis bermula.

Kemuncak Jamuan CemaraWest 2008

2 Feb 2008, 8:30pm
Corner 7-11
Tema Santai.

Sebahagian crowd yang hadir.


Aku dan Dila.
Profesion kami sama... freelance translator.
Bezanya dia di RTM, aku diAstro.
Have you ever come across "sari kata oleh: Nur Adeela Othman" ?
Inilah orangnya, we're neighbours!


Makan time!



Game for kids below 7yrs old.

Qish berhempas-pulas tiup belon.
Managernya Ikah (bertudung).


Inilah pasangan johan badminton beregu wanita.
Aku and Jaja (yg pakai 'key' di kepala).


Ambil hadiah lagi?!

Akulah naib johan untuk pertandingan batu seremban.

And as usual, prize collection time!



Sedang ambil tempat utk pertandingan 'selembut jarimu'.

From left to right are Cikgu Ina, me, Ustz Wan and Kak Ina.
Yang ni aku tak menang sebab kena buat karipap dari plastesin.
Manalah aku reti buat, kalau makan retilah!


Fireworks pun ada.
Supplier fireworks ni tentunya Man & Pak Din.


Pertandingan makan epal berpasangan. Salihin & Faizal tengah wonder macam mana epal diaorg boleh tak habis makan! Dan diaorg tewas dengan aku. Yahoo!


Menang tempat pertama untuk pertandingan makan epal berpasangan. Hadiah lagi! (hubby tak turut sama ambil hadiah sebab dia sibuk ambil gambar ni).


Musical Chair untuk para ibu. Yang ni memang aku kantoi sebab kerusi tu kecik sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...