My Insta

Instagram

Thursday, June 7

Kenangan Konsert Final AF3 ...

Cuba perhatikan betul-betul. Agak2 kat mana ya? Di stadium... tertutup... gambar kat skrin macam familiar... macam realiti program... poster Mawi sebelah kiri aku. Ahah! Inilah gambar masa aku pergi tengok konsert final AF3, pada malam Mawi jadi juara. Masa tu tahun 2005. Ini gambar lama. Aku sendiri pun tak ingat. Cap yang hubby aku pakai tu cap Mawi FC, dpt free from presiden Mawi FC (dia kawan hubby aku). Tiket final pun dapat free jugak (sbb hubby aku involve buat montage af3, actually dia involve dari af1 until af4). Jadi tiap minggu dapat tiket free. Aku beri kat sesape yg nak gi tengok. Yang untungnya Kak Nori (neighbour kami). Boleh dikatakan tiap minggu dia book tiket dgn hubby aku sebab giler kat Mawi. Dan aku akui, selepas kemenangan 'Tsumawi', AF yang seterusnya makin hambar dan terus hambar. Tak ada 'kick'.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...