My Insta

Instagram

Saturday, May 26

My Fav Place

Inilah wajah baru tempat lepak aku. Landskap tu aku, hubby & anak2 bergotong-royong membuatnya. Pergola tu aku upah orang Indon repair, gantikan atap rumbia kepada atap genting, touch-up here & there, cat dan varnish sikit. Pond tu pun kami gotong-royong jugak. Dalamnya ada 12 ekor ikan ..... (nama ikan tak tau) dan 4 ekor kura-kura kecil.

Waktu malam, bila anak2 semua dah tidur, aku dan hubby akan lepak kat luar ni. Al maklumlah, rumah lot tepi jadi tak ada sape nak 'usha'. (ye ke?! he he he... ). Di sini jugalah tempat aku surf internet pada waktu malam atau menyiapkan tugasan yang perlu dibereskan. Nasib baik ada wireless network connection, senang la sikit, tak payah lagi aku terperuk je dalam rumah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...