My Insta

Instagram

Tuesday, January 2

Selamat Tahun Baru 2007

Selamat tinggal 2006 ... kini muncul 2007. Syukur alhamdullilah kerana Allah mengizinkan aku hidup sebegini lama. Selalunya aku tak heran nak celebrate new year, tapi kali ni lain pulak mood aku. Aku sanggup daki bukit kat kg dato keramat semata2 nak tengok bunga api. It's a really nice view from there. Tiba2 satu rasa aneh hinggap dalam hati ini... aku rasa kagum dengan ciptaanNya dan jauh di lubuk hati nie, terasa sayu giler kerana kebesaranNya....

1 comment:

Lanz said...

Bukit Dato' Keramat akan menjadi tempat rasmi bagi acara bunga api tahunan. Coming soon..31hb Ogos, MERDEKA yg ke 50. Jumpa di sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...