My Insta

Instagram

Wednesday, January 31

Danial, You Make Us Proud...



Ada masanya aku terpaksa mengalah pada kehendak anak aku. Sehari sebelum hari merentas desa, Danial demam & sakit mata.... berjangkit daripada Afieq, adiknya. Pada mulanya aku & hubby berkeras tak nak bagi dia pergi. Tapi katanya, insyallah dia okey. Dia merayu jugak nak pergi. Then, kami pun mengalah. Pagi esoknya, dia nmpk full of energy, breakfast cococrunch dengan air milo. Sebelum keluar, dia sempat salam aku dan hubby. 1130pg dia balik. Walaupun nmpk penat, tp dia bangga dgn medal yg tersangkut di lehernya. Aku ingatkan medal saguhati, rupa2nya Johan Tahun 4. Syukur alhamdulillah... Danial akan mewakili Kejohanan Merentas Desa Antara Sekolah2 di KSgor on 13 Feb. Siapa sangka, kan? The moral of the story is.... tak semestinya apa yg tak elok pada kita, tak elok juga untuk org lain. Fikir-fikirkanlah....

1 comment:

MLanz said...

Well done my son, malam nie ayah belanja makan satu family!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...