My Insta

Instagram

Friday, August 22

Geng Raya Rabak!

Kali ini misi beraya bersama kwn2 yg gojes mojes! 

 Misi pertama di rumah Dessy. 
Hampir semua kwn2 dapat join sebab dibuat waktu malam. 
Boleh consider as raya dinner! Hehe..

Bila tiga lampai bergambar bersama.


Kami ini memang cukup pantang bila berjumpa!
Pantang bergambar! Hahaha...


Then misi ke-2 ke rumah Hani & Sue.
Yang nie tak ramai join sebab buat wikday, siang.
Ini ala2 hitea raya gitu, ahaks!


Misi diteruskan ke rumah Bee pulak.
Yang nie special sikit sebab temanya Raya Breakfast on sunday morning.
Kerlasss gitu, kan? Kihkih... 


Posing sana-sini!

The following week, Nani pulak buat openhouse. Here's the menu.


 Aku dan Dessy tetamu terawal... so sempat berposing dengan
tuan rumah yg kurang sihat sebab memasak sakan untuk kami. 

Kebetulan on this day ialah hari Malaysia Berkabung,
so we decided to wear black or dull colour.
Tapi si Zaida dah tersilap baca mesej and Hani too. 


Aku suka gambar ini.  Semua  nampak serious sweet.

Great company!

 Ini bila memasing dah sengal sebab terlebih makan.


Semoga kita dapat teruskan tradisi ini di lebaran akan datang. InsyaAllah













Wednesday, August 20

Rindu Awak 200%

Lately nie macam2 kerinduan bertandang,
especially perkara2 yg melibatkan hati dan perasaan.



ekceli citer nie aku follow first 2 episod jer. why? no reason. lebih kurang 3 minggu aku tinggalkan. then tiba2 satu awal pagi, aku tak boleh tidur. aku pun on TV3 dan ada drama nie.  Time tu episod 9. Aku pun layan. Eh, macam best jer, macam nak follow jer. the next day, aku terus bukak TonTon and habiskan dari episod 10-21. Pergh!!!! Marathon giler. Ini sume gara2 penangan Zul Ariffin yg hensem tu. Ari tu Amar, sekarang Zul pulak. Alahai handsome boy, look at what you have done to me now! you make me become an avid follower. Tapi i sukee....







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...